Bli en av Oss

Vi är ett positivt och glatt gäng som brinner för att utvecklas och utveckla framgångsrika kundprojekt. Vi tror att du känner likadant.

Just nu söker vi:

Erfaren Projektledare. Läs om tjänsten längre ner på sidan. 

Hjälp oss att göra våra kunder lyckliga

Vi tror att du är vetgirig, glad och lojal. Det du inte redan kan, det vill du lära dig.  Du ger dig inte förrän du lyckas.

Vi är alltid på jakt

efter talanger som inte bara jobbar måndag till fredag med sikte på helgen. Vi  söker efter dig som gillar att visa framfötterna på jobbet, hos kunderna och i ditt eget liv. 

Inköpare med KM-ansvar till VS-firma!

 

Triclima Installation är ett av Stockholms största oberoende VS-företag. Nu är vi inne i en kraftfull utvecklingsfas och därför behöver vi förstärka vårt team med en kunnig, självständig och strukturerad inköpare som också kan ansvara för KMA-samordningen. För rätt person erbjuder vi en familjär arbetsplats med mycket frihet under ansvar, där allas åsikter räknas.

 

Ansvar och arbetsuppgifter

 

Som inköpare har du den viktiga uppgiften att söka, hitta och jämföra olika leverantörer för att sedan knyta avtal och göra inköp till våra projekt. Du behöver ha god materialkännedom och en förståelse för prissättning och marginaler, men också vara kommunikativt stark och bra på att bygga relationer.

 

I jobbet ingår också att ansvara för företagets KMA-system och -samordning. Du stöttar projektledarna i framtagandet av dokumentation och i riskbedömningar, och behöver ha intresse för och förståelse för olika kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöfaktorer. 

 

Är du den vi söker?

 

Eftersom det i båda rollerna kan handla om stora mängder information måste du vara strukturerad och noggrann. Dessutom måste du vara bra på att prioritera, planera din tid och hålla deadlines.

 

Vi vill att du:

 

  • Har god materialkännedom och insyn i VS-branschen
  • Talar och skriver svenska och engelska
  • Har körkort
  • Är ostraffad (utdrag ur belastningsregister krävs vid anställning)

 

Hos oss är du ensam i din roll och därför måste du trivas med självständigt arbete, men du har bred stöttning från en duktig produktionsavdelning.

 

Vårt erbjudande

 

Hos Triclima blir du en viktig pusselbit i en organisation som växer. Här finns en familjär stämning och ett tillåtande och lärande klimat där varje persons erfarenheter räknas och är viktiga. Du behöver inte ha arbetat i en liknande roll tidigare, men om du har rätt förkunskaper ge vi dig möjligheten att växa i din roll och att lära dig mer om både inköp och KMA-arbete.

 

Vi är ett företag som funnits länge men som fortfarande alltid lär oss nytt. Vi jobbar målinriktat och har kommit långt i arbetet med att definiera den egna organisationen: vi vet vilka vi är, vad vi står för och vad vi vill med vårt arbete.

 

Sök tjänsten

 

Ansökningar skickas till jenny.ekman@hvconsulting.se senast 220529. Märk din ansökan med Inköpare/KMA.

 

 

____________________________________

 

 

Projektledare till VS-firma

 

Triclima Installation AB, Stockholms stad, Organisation & ledning Triclima Installation är ett av Stockholms största oberoende VS-företag. Nu är vi inne i en kraftfull utvecklingsfas och därför söker vi en erfaren och självgående projektledare som delar våra värderingar och vill hjälpa oss i vår fortsatta utveckling. 

 

Som projektledare hos oss driver du små och stora projekt från start till mål med såväl hög kvalitet som god lönsamhet. Dina projekt varar från några veckor upp till ett år och du ansvarar för budgetar på mellan en halv och 10 miljoner kronor per projekt. Du har ett helhetsansvar där du bland annat upprättar tidsplan, montörspärm och KMA-pärm, gör beställningar, deltar i byggmöten, kontrollerar och fakturerar. Du driver dina projekt själv men har stöd från vår ledningsgrupp och andra medarbetare.

För att lyckas i tjänsten bör du vara säker i rollen som projektledare, med specifik kunskap om VS-branschen. Du behöver ha bevisad erfarenhet av att leda både stora och små projekt och vara proffs på att hantera kunder, ta direktorder och följa upp ditt jobb. Dessutom måste du kunna hantera våra olika program för projektering och fakturering.

 

Vi har just nu en hög tillväxt samtidigt som vi bedriver ett intensivt förbättrings- och utvecklingsarbete vad gäller vår kompetens, våra system och vårt arbetssätt. Det ställer stora krav på oss men ger samtidigt fantastiska möjligheter att växa och bli bättre. Du bör vara intresserad av att få människor med dig och att bidra till deras utveckling, och en vilja att vara med att utveckla både vårt företag och VS-branschen i stort.

 

Krav

  • Bevisad projektledarerfarenhet
  • B-körkort
  • Säker användare av projektsystem och ekonomisystem

  

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan till jenny.ekman@hvconsulting.se

 

Annons

 

 

 _____________________________