Bli en av Oss

Vi är ett positivt och glatt gäng som brinner för att utvecklas och utveckla framgångsrika kundprojekt. Vi tror att du känner likadant.

Just nu söker vi:

Erfaren Projektledare. Läs om tjänsten längre ner på sidan. 

Hjälp oss att göra våra kunder lyckliga

Vi tror att du är vetgirig, glad och lojal. Det du inte redan kan, det vill du lära dig.  Du ger dig inte förrän du lyckas.

Vi är alltid på jakt

efter talanger som inte bara jobbar måndag till fredag med sikte på helgen. Vi  söker efter dig som gillar att visa framfötterna på jobbet, hos kunderna och i ditt eget liv. 

Erfaren projektledare sökes

Vi är inne i en kraftfull utvecklingsfas och söker därför en erfaren och självgående projektledare som delar våra värderingar och vill hjälpa oss i vår fortsatta utveckling.

Som projektledare hos oss driver du små och stora projekt från start till mål med såväl hög kvalitet som god lönsamhet. Dina projekt varar från några veckor upp till ett år och du ansvarar för budgetar på mellan en halv och 10 miljoner kronor per projekt. Du har ett helhetsansvar där du bland annat upprättar tidsplan, montörspärm och KMA-pärm, gör beställningar, deltar i byggmöten, kontrollerar och fakturerar. Du driver dina projekt själv men har stöd från vår ledningsgrupp och andra medarbetare.

 För att lyckas i tjänsten bör du vara säker i rollen som projektledare, med specifik kunskap om VS-branschen. Du behöver ha bevisad erfarenhet av att leda både stora och små projekt och vara proffs på att hantera kunder, ta direktorder och följa upp ditt jobb. Dessutom måste du kunna hantera våra olika program för projektering och fakturering.

Vi har just nu en hög tillväxt samtidigt som vi bedriver ett intensivt förbättrings- och utvecklingsarbete vad gäller vår kompetens, våra system och vårt arbetssätt. Det ställer stora krav på oss men ger samtidigt fantastiska möjligheter att växa och bli bättre. Du bör vara intresserad av att få människor med dig och att bidra till deras utveckling, och en vilja att vara med att utveckla både vårt företag och VS-branschen i stort.

Krav: 
• Bevisad projektledarerfarenhet
• B-körkort
• Säker användare av projektsystem och ekonomisystem

Välkommen med din ansökan till jenny.ekman@hvconsulting.se.