Projektledare
Årsta
Upplagt 4 månader sedan

Triclima Installation är ett av Stockholms största oberoende VS-företag. Här finns en positiv, lärande och familjär atmosfär, med många härliga kollegor som jobbat länge på företaget. Hos oss pågår ett ständigt förbättringsarbete, och vi strävar efter att alla medarbetare ska ha möjlighet att påverka både sin egen arbetsroll och företagets utveckling. Nu söker vi en erfaren projektledare som vill vara med och forma Triclimas framtid.

Ansvar och arbetsuppgifter

Vi arbetar med både nyproduktion av fastigheter och lokalanpassningar, och gör många större värmepumpsinstallationer och stora kylanläggningar. Som projektledare leder du både stora och små projekt från start till mål, med både kvalitet och lönsamhet i fokus. Dina projekt rör sig mellan 500 000 och 5 miljoner i omsättning. Du gör också mindre kalkyler, har direktkontakt med kunder och ansvarar för uppföljning och fakturering av dina projekt. Hos oss ingår du i ett team med tre andra projektledare och en inköpare, men ditt arbete bedrivs självständigt.

Är du den vi söker?

Du behöver vara kommunikativt stark och en trygg ledare, ha god förståelse för hantverket och vara strukturerad och noggrann för att lyckas i ditt jobb. Dessutom måste du vara bra på att prioritera, planera din tid och hålla deadlines.

Vi vill att du:

• Har tidigare erfarenhet av projektledning i VS-branschen

• Talar och skriver svenska och engelska

• Har körkort

• Är ostraffad (utdrag ur belastningsregister krävs vid anställning)

Vårt erbjudande

Hos Triclima blir du en viktig pusselbit i en organisation som växer. Vi är ett företag som funnits länge men som fortfarande alltid lär oss nytt. Vi jobbar målinriktat och har kommit långt i arbetet med att definiera den egna organisationen: vi vet vilka vi är, vad vi står för och vad vi vill med vårt arbete. För rätt person erbjuder vi en unik möjlighet att få vara med på resan i ett företag som utvecklas varje dag.

Om Triclima

Triclima betyder Tre klimat på latin. Vi sätter värde på projektens arbetsklimat och måluppfyllnad, kundens långsiktiga ekonomiska klimat kring våra installationer samt jordens klimat. Våra kunder och projekt ligger ofta långt fram i utvecklingen och vi arbetar ofta i tidiga projekteringsfaser med kunder.

Ansök Online