Triclima Installation

I Totalentreprenader inom process värme vatten kyla och sanitet


Öppet hus för montörer, arbetsledare, svetsare & projektledare

Årsta
Upplagt 8 månader sedan

KOM OCH TRÄFFA OSS PÅ ÖPPET HUS!

Triclima Installation är en totalentreprenör inom process, värme, vatten, kyla och sanitet med kontor och lager i Årsta. Vi är ett familjärt företag som har funnits sedan 1992. Vi är nyfikna, kunniga, värdedrivna och stolta över vårt arbete. Våra projekt är ofta komplexa och vi gillar att ligga i framkant när det gäller teknik och hållbarhet.  

Idag är vi ett härligt team på 25 personer, men vi behöver bli fler rörmontörer/ ansvarsmontörer , svetsare och arbetsledare samt projektledare. Vi tror att du jobbat ett tag i liknande tjänst och älskar det du gör, men att du letar efter en arbetsgivare som älskar det lika mycket. Hos oss får du en öppen och varm atmosfär, spännande projekt och möjlighet att växa och lära dig nytt.  

VVS-montör och vill ha en arbetsgivare som bryr sig?

Vi lägger stor vikt vid vem du är som person, och därför behöver vi ingen lång ansökan. I stället vill vi visa dig vilka vi är. Vill du veta mer om oss, och om hur vi jobbar? I maj har vi öppet hus, där du får träffa både ledningen, projektledare och montörer som jobbar hos oss. Fyll i intresseanmälan på https://bit.ly/triclima så berättar vi mer!  

Ansök Online