Triclima Installation

I Totalentreprenader inom process värme vatten kyla och sanitet


Projektledare

Årsta
Upplagt 1 år sedan

Triclima Installation är ett av Stockholms största oberoende VS-företag. Nu är vi inne i en kraftfull utvecklingsfas och därför söker vi en erfaren och självgående projektledare som delar våra värderingar och vill hjälpa oss i vår fortsatta utveckling.

Ansvar och arbetsuppgifter

Som projektledare hos oss driver du små och stora projekt från start till mål med såväl hög kvalitet som god lönsamhet. Dina projekt varar från några veckor upp till ett år och du ansvarar för budgetar på mellan en halv och 10 miljoner kronor per projekt.

Du har ett helhetsansvar där du bland annat upprättar tidsplan, montörspärm och KMA-pärm, gör beställningar, deltar i byggmöten, kontrollerar och fakturerar. Du driver dina projekt själv men har stöd från vår ledningsgrupp och andra medarbetare.

Vi har just nu en hög tillväxt samtidigt som vi bedriver ett intensivt förbättrings- och utvecklingsarbete vad gäller vår kompetens, våra system och vårt arbetssätt. Det ställer stora krav på oss men ger samtidigt fantastiska möjligheter att växa och bli bättre. Du bör vara intresserad av att få människor med dig och att bidra till deras utveckling, och en vilja att vara med att utveckla både vårt företag och VS-branschen i stort.

Är du den vi söker?

För att lyckas i tjänsten bör du vara säker i rollen som projektledare, med specifik kunskap om VS-branschen. Du behöver ha bevisad erfarenhet av att leda både stora och små projekt och vara proffs på att hantera kunder, ta direktorder och följa upp ditt jobb. Dessutom måste du kunna hantera våra olika program för projektering och fakturering.

Vi vill att du:

  • Bevisad projektledarerfarenhet
  • Säker användare av projektsystem och ekonomisystem
  • Har B-körkort

Vårt erbjudande

Hos Triclima blir du en viktig pusselbit i en organisation som växer. Här finns en familjär stämning och ett tillåtande och lärande klimat där varje persons erfarenheter räknas och är viktiga. Vi är ett företag som funnits länge men som fortfarande alltid lär oss nytt. Vi jobbar målinriktat och har kommit långt i arbetet med att definiera den egna organisationen: vi vet vilka vi är, vad vi står för och vad vi vill med vårt arbete.

Sök tjänsten

Ansökningar skickas till jenny.ekman@hvconsulting.se. Märk din ansökan med ”Projektledare”.

Ansök Online