Triclima Installation

I Totalentreprenader inom process värme vatten kyla och sanitet


Inköpare med KM-ansvar

Årsta
Upplagt 2 månader sedan

Triclima Installation är ett av Stockholms största oberoende VS-företag. Nu är vi inne i en kraftfull utvecklingsfas och därför behöver vi förstärka vårt team med en kunnig, självständig och strukturerad inköpare som också kan ansvara för KMA-samordningen. För rätt person erbjuder vi en familjär arbetsplats med mycket frihet under ansvar, där allas åsikter räknas.

Ansvar och arbetsuppgifter

Som inköpare har du den viktiga uppgiften att söka, hitta och jämföra olika leverantörer för att sedan knyta avtal och göra inköp till våra projekt. Du behöver ha god materialkännedom och en förståelse för prissättning och marginaler, men också vara kommunikativt stark och bra på att bygga relationer.

I jobbet ingår också att ansvara för företagets KMA-system och -samordning. Du stöttar projektledarna i framtagandet av dokumentation och i riskbedömningar, och behöver ha intresse för och förståelse för olika kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöfaktorer. 

Är du den vi söker?

Eftersom det i båda rollerna kan handla om stora mängder information måste du vara strukturerad och noggrann. Dessutom måste du vara bra på att prioritera, planera din tid och hålla deadlines.

Vi vill att du:

  • Har god materialkännedom och insyn i VS-branschen
  • Talar och skriver svenska och engelska
  • Har körkort
  • Är ostraffad (utdrag ur belastningsregister krävs vid anställning)

Hos oss är du ensam i din roll och därför måste du trivas med självständigt arbete, men du har bred stöttning från en duktig produktionsavdelning.

Vårt erbjudande

Hos Triclima blir du en viktig pusselbit i en organisation som växer. Här finns en familjär stämning och ett tillåtande och lärande klimat där varje persons erfarenheter räknas och är viktiga. Du behöver inte ha arbetat i en liknande roll tidigare, men om du har rätt förkunskaper ge vi dig möjligheten att växa i din roll och att lära dig mer om både inköp och KMA-arbete.

Vi är ett företag som funnits länge men som fortfarande alltid lär oss nytt. Vi jobbar målinriktat och har kommit långt i arbetet med att definiera den egna organisationen: vi vet vilka vi är, vad vi står för och vad vi vill med vårt arbete.

Sök tjänsten

Ansökningar skickas till jenny.ekman@hvconsulting.se senast 220529. Märk din ansökan med ”Inköpare/KMA”.

Ansök Online